- -

Dr. Biszku Zsuzsa

TANULMÁNYOK:

  • 1986 - Általános Orvosi diploma, Semmelweis Orvostudományi Egyetem 1991 - Sportorvostan szakvizsga
  • 1995 - Lágylézer terapeuta képzés I.
  • 1996 - Fizioterápia szakvizsga
  • 1998 - Természetgyógyászat vizsga
  • 2010 - CEDH homeopátiás terapeuta diploma 2017 - Lágylézer terapeuta képzés II.
  • 2017 - Magnevit terapeuta képzés

MUNKAHELYEK:

  • 1987-2005 a Sportkórház Rehabilitációs és Fizioterápiás osztályán dolgoztam szakorvosként, 1997 óta magánrendelőben különféle biorezonanciás készülékekkel kezeltem pácienseimet,
  • 1993-2005 kezdetben a Magyar ifjúsági, majd a felnőtt női röplabda-válogatott keretorvosaként tevékenykedtem.
  • 2007 óta Vitális Tér Terápiás készülékkel gyógyítom pácienseimet

BEMUTATKOZÁS

Dr. Biszku Zsuzsa vagyok. 1986-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 17 éven keresztül dolgoztam a Sportkórház Rehabilitációs és Fizioterápiás osztályán. Először Sportorvostanból, majd Fizioterápiából szereztem szakvizsgát, később természetgyógyászatból is vizsgát tettem.

Egyrészt a Sportkórház profiljából adódóan, valamint a Magyar női röplabda-válogatott keretorvosaként alkalmam nyílt tapasztalatot gyűjteni a sportsérülések terén is.

Több mint 20 éve foglalkozom természetgyógyászattal, először biorezonanciával kezeltem betegeimet, jelenleg pedig Vitális Tér Terápiával gyógyítok. Amióta a természetgyógyászat felé fordultam, nemcsak a gondolkodásom változott meg a betegségekről, de a betegekhez való hozzáállásom is. Egyrészt ma már tudom, hogy nemcsak magát a beteg szervet és a betegséget kell meggyógyítani, hanem az egész embert, a maga teljességében, mivel a betegségek legnagyobb része pszichoszomatikus eredetű. A holisztikus szemléletű gyógyítás, melyben magam is hiszek, a test, lélek, szellem egységét tartja szem előtt. A holisztikus szemlélet nemcsak a megbetegedett szerv vagy testrész gyógyításáról szól, hanem a teljes emberéről.

S Z A K M A I P R O G R A M

Akut, és krónikus mozgásszervi panaszokkal, gyulladásos és degeneratív ízületi betegségekkel, gerinc panaszokkal, sportsérülésekkel, izom és ízületi fájdalmakkal foglalkozom.

A mozgásszeri panaszok legnagyobb részét az ízületben kialakult diszbalansz /az ízület egyensúlyi állapotának felborulása/okozza, így kézenfekvő az adott ízülethez tartozó izmok mozgáshatárainak vizsgálata, figyelembe véve, hogy ezek közül mely izmok hajlamosak rövidülésre és melyek gyengülésre, ezzel a vizsgálattal azonnal képet kapunk arról, mely izmok okozzák az ízület felborult egyensúlyi állapotát és vezettek a panaszok kialakulásához.

Mindezek ismeretében már egyértelmű, hogy mely izmok erősítése, illetve melyek nyújtása fogja helyreállítani az ízület eredeti egyensúlyát és vezet, ezáltal a gyógyuláshoz.
A mozgásszervi állapotfelmérést követi a Vitális Tér Terápiás készülékkel történő állapotfelmérés, majd kezelés.

Vitális Tér Terápia

Az energetikai tulajdonságok és azok élő szervezetre gyakorolt hatásával kapcsolatban megjelenő tudományos kutatási eredmények vezettek egy új, modern diagnosztikai és terápiás eljárás megjelenéséhez: a Vitális Tér terápiához.

A vitális tér terápiát Dr. Siegfried Kiontke német fizikus orvosokkal és természetgyógyászokkal együttműködve, 1995-ben kezdte alkalmazni tizenöt évig tartó kutatómunka eredményeként. A vitális tér terápia a természetgyógyászati alapokat a modern biofizika kutatási eredményeivel ötvöző eljárás.

Mit jelent a Vitális Tér Terápia?

A "vitális" arra utal, hogy a gyógyítás valamilyen élő szervezetre vonatkozik, a "tér" azokat az elektromágneses erőket jelenti, amelyeket a szervezet kisugároz, és amelyek vezérlő szerepet töltenek be az egészségünkben, a terápia pedig maga a gyógykezelés, amelynek során mérhető és a szervezetet támogató elektromágneses jelek alkalmazásával a test saját funkcióit támogatjuk, normalizáljuk. A holisztikus gyógyászat sikeres eljárása ez, amelynek legfontosabb alapelve a páciensek önszabályozó és öngyógyító rendszerének helyreállítása, illetve optimalizálása.

Mit jelent a szervezet számára az elektromágneses jelek bevezetése?

Az elektromágneses jelek bevezetésével a sejtek energetikai állapota a legtöbb esetben normalizálható, ezáltal az öngyógyító erők újra hatékonyakká válnak. Ilyen előkészítés után a toxinok, vírusok vagy allergének okozta terhelések nagy valószínűséggel sikeresen elvezethetők. A vitális tér terápia azért hatékony, mert a beteg szervezetben a MitoSan- készülékkel a sejtek elégtelen ellátását ellensúlyozza, ezzel egyidejűleg a BemiSan-készülékkel a célzott terheléseket csökkenti.

Mi az összefüggés a krónikus megbetegedések és a szervezetünk energiahiánya között?

A krónikus megbetegedések oka – a tapasztalati és a bioenergetikai teszteljárások által bizonyítottan –, a sejtek szintjén éppúgy, mint az egész szervezetben fellépő energiahiány. Az alkalmazott fizika révén, a hosszú évek óta igazolt Vitális Tér terápia alkalmazásával éppen ezt az energiahiányt vagyunk képesek fedezni.