- -

Kedves Betegünk!

Az INTERLAB Orvosi-Kémiai és Diagnosztikai Laboratórium 1989 óta működik, mint az ország egyik legelső magánegészségügyi intézménye.

A kezdetben csak laboratóriumi tevékenység hamarosan bővülni kezdett az épületben sorban megnyíló magánorvosi rendelőkkel. Bár a szakrendelők önálló orvosi praxisként működnek, a betegek érdekében problémás esetekben gyakori az orvosi konzultáció. A laboratórium biztosítja továbbá a szakorvosok által igényelt gyors, pontos és megbízható laboratóriumi diagnosztikát.

A laboratóriumban rohamosan emelkedik a TB által finanszírozott orvosok által különféle meghatározásokra beutalt betegek száma is. Sok vizsgálatot nem fizet a TB, vagy nagyon lassan készülnek el az eredmények. Nagy az igény a hormonmeghatározásokra, de pl. a terhesgondozásban elengedhetetlen toxoplazmózis vizsgálatára, vagy a szexuális érintkezéssel terjedő betegségek (HIV, szifilisz, gonorrhea, chlamydia, stb.) diszkrét és anonym szűrésének elvégeztetésére is. Laboratóriumunk olyan ritka vizsgálatokat is el tud vállalni, melyeket külföldön tudunk elvégeztetni.