- -

Kedves Betegünk!

Amikor Ön rendelőnkben keres orvoslást panaszaira, nagyon megtisztelt bizalmával, hiszen azt bízza ránk, ami mindenki számára a legértékesebb, - az egészségét. Mi ennek a felelősségnek tudatában igyekszünk mindent megtenni azért, hogy elvárásainak mindenben eleget tegyünk. E cél elérésének érdekében tájékoztatni szeretnénk Önt arról, milyen módszereket alkalmazunk, továbbá azokról az intézkedésekről, amelyek segítségével a lehető legjobb beteg-orvos kapcsolatot kiépíteni szándékozunk.

Intézményünkben a közismert nyugati módszerek mellett orvosaink alternatív eljárásokat is alkalmaznak. Így helyet kapnak az iridológia, bioenergetika, fito- és aromaterápia, homeopátia, melyeket szeretnénk figyelmébe ajánlani.

Orvosaink a betegek érdekében szorosan együttműködnek. Így előfordulhat, hogy kezelőorvosa átirányítja Önt egyik kollégájához, mert megítélése alapján ott az Ön személyiségének és problémájának megfelelően tökéletesebb ellátásban részesül.

Orvosaink az Ön érdekében rendszeresen megkonzultálják az eseteket, így Ön is több orvos szakmai tudásának segítségével jut el a gyógyuláshoz. Tehát mindig Ön és az Ön egészsége áll a központban!

Az ellátás keretében szeretnénk a várakozási időt a lehető legminimálisabbra csökkenteni. Kérjük egyeztessen az asszistensnővel egy pontos időt, aki ezt úgy osztja be, hogy az Ön kezelő orvosa a vizit teljes ideje alatt minden figyelmét Önnek tudja szentelni. Kérjük türelmét, ha igyekezetünk dacára várakoznia kellene. Ilyen probléma abból adódik, hogy az Ön előtt beosztott betegek a tervezettnél több időt igényelnek. Kérjük, legyen türelemmel, hiszen Ön is örömmel fogja tapasztalni, ha kezelő orvosa nem az óráját nézi, hanem az Ön személyes igényének megfelelő ideig foglalkozik az Ön problémájával.

Amikor legelőször keresi fel intézményünket, szükség van egy nagyon kimerítő, mindenre kiterjedő beszélgetésre a kezelő orvossal. Erre az első anamnézisre kb. 1 órát kell betervezni. Természetesen az idő pénzt jelent, így erre a vizitre egy magasabb honoráriumot számolunk el. Az ez után következő esetleges felülvizsgálat, illetve ha Ön bármikor ismételten vizitre jelentkezik be, erre a nagyon kimerítő anamnézisre már nem lesz szükség, ami egy lényegesen kisebb összeggel a honoráriumban is tükröződni fog.

Orvosaink nagy hangsúlyt helyeznek a bizalmi alapokon nyugvó, emancipált beteg-orvos kapcsolatra és szeretnék figyelemmel kísérni pacienseiket a gyógyulás útján. Talán Önnél is előfordult már, hogy otthon, a szokott környezetben még eszébe jutott valamilyen kérdés az orvosi vizit után. Bármilyen kérdése, probléméja van a kezeléssel, illetve megbetegedésével kapcsolatban, kérjük forduljon bizalommal orvosához! Bizonyos esetekben elegendő lehet telefonon konzultálni. Ezekre a beszelgetésekre orvosaink külön időt tartanak fenn, amikor kizárólag telefonon állnak betegeik rendelkezésére. Talán már Ön is tapasztalta, mennyire zavaró, ha egy orvos a vizit ideje alatt más betegek telefonhívásával foglalkozik és mindketten kizökkenek a koncentrációból. A telefon-vizit bevezetésével a kezelő orvos figyelemmel kísérheti a gyógyulás folyamatát, így Ön teljes biztonságban érezheti magát, továbbá takarékoskodunk az Ön idejével és kíméljük a pénztárcáját.

Reméljük, intézményünkben elvárásainak mindenben megfelelő ellátásban részesült és így ismerőseinek, barátainak, rokonainak is hírt ad az itt szerzett tapasztalatairól.

A telefon-vizitért csak egy olyan minimális honoráriumot számítunk fel, amit bizonyára elfogad. Ez a honorárium a következő látogatása alkalmával fizetendő.