- -

Gojana Zsuzsa

Pszichiáter, viselkedés-terapeuta, okleveles WÉK facilitátor

1989-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Pszichiátriai szakvizsgámat 1993-ban szereztem. Néhány év orvosi munka után kitérőt tettem – orvoslátogatóként, területi vezetőként és értékesítési igazgatóként dolgoztam a gyógyszeriparban. Eközben szereztem meg második diplomámat a Külkereskedelmi Főiskolán 2003-ban. Ezt követően a viselkedés és kognitiív terapeuta képzésben vettem részt a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichotherapiás Klinikáján, illetve párkapcsolati és válási mediátori képesítést szereztem 2010-ben.

2011-ben WÉK facilitátori képesítést szereztem és részt vettem az első magyarországi EMDR tréningen. Jelenleg a Szent Imre Kórház Pszichiátriai Osztályán dolgozom és magánrendelést is folytatok.

Tevékenységeim: pszichiátriai betegek osztályos és ambuláns kezelése, viselkedés és kognitiív terápiás módszer alkalmazása különböző szorongásos zavarok, depresszió, pánik, fóbiák kezelésére, stresszkezelő, hatékonyság növelő, kommunikáció fejlesztő tréningek vezetése egészségügyi szakdolgozók, betegek és egészséges, de fejlődni kívánó egyének részére, EMDR stabilizáló technikák alkalmazása.