- -

Gojana Zsuzsa

Pszichológus, szexológus, rendszerterapeuta

Tanulmányok:

  • 2001-2004 Pszichológus szak, magiszteri fokozatú pszichológiai tanár szak, MBE-NLKME
  • 2006-2008 NLP Practitioner, NLP Master Dr. Bíró Gyula
  • 2007-2008 Szexológus képzés, Sz Mikus Edit
  • 2008-2010 Rendszerterapeuta, szervezet- és családfelállító, Hellinger Intézet Magyarország
  • 2009-2010 Lélekgyógyász, alternatív pszichológiai tanácsadó, MBE

Az embereknek természetes, hogy ápoljuk a környezetünket, lakásunkat, autónkat. Az elmúlt 20 évben megtanultuk, hogy a testüket is legalább ennyire fontos ápolni. Napjainkban a megszerzett információk birtokában kötelességünk lelkünkkel is foglalkozni. A lélek már régen és sokáig szenved, amikorra testi szinten betegséggel jelez, hogy valami nincs rendben bennünk vagy körülöttünk. Életünkben egyetlen állandó dolog van, a változás, amit saját életünkben magunknak kell kezünkbe venni. Ehhez ismeretekre és segítőkre van szükség. Szellemi, lelki és testi szinten is változtatnunk kell folyamatosan életünk során. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani Önnek problémája megoldásában, legyen az magánéleti, munkahelyi vagy bármilyen krízishelyzet.

Munkám során a problémaorientáció helyett a célorientáció kerül előtérbe, azaz hogy mit (mely viselkedést), mikor és hol (mely időben és milyen szituációban kell használni) és hogyan (vagyis hogyan kell azt a kommunikációt kivitelezni, hogy hatékony legyen) egyéni konzultáció és tréning keretein belül.

Tevékenységem sokszínű, a pszichoterápiás eszközök széles skáláját az adott helyzetnek megfelelően alkalmazom, mind az egyéni, mind a csoportos foglalkozásokon.

Az egyén életében a változás lehetősége kezdődik azzal, hogy a feltárult múltat elfogadja, mert ezáltal nyitottá válik a jövő felé. Képessé válik maga alakítani az életét.

Sokadszor kerülsz hasonló helyzetbe ... ?
Nem érzed magad jól a bőrödben ... ?
Nem találod a helyed ... ?

Mire jó a családfelállítás, hogyan hat?
A családfelállítás során meglátod a hozzád tartozók sorsának egy fontos részét, betegségeket, baleseteket, kudarcokat úgy, ahogy eddig még soha.
Megérted, hogy minden, ami a születésed előtt a felmenőiddel történt, befolyással volt az egész családod életének alakulására, és mindezt örökségül az életeddel együtt kaptad.
Meglátod zárkózottságod, félelmeid, kudarcaid, testi tüneteid okát. Felismered tudattalanul tett fogadalmadat.
Ez a rálátás hatalmas erőt ad, a kezedbe veheted az életed alakítását!

Amikor önbizalommal gondolunk egy elvégzendő feladatra, minden erőforrásunkat mozgósítva fogunk hozzá és amint jól haladunk vele, egyre magabiztosabbnak érezhetjük magunkat. Ez önmagát erősítő, pozitív körfolyamat. Először kitűzzük a célt, majd kigondoljuk mit kell tennünk az eléréséért. Elképzeljük azt a kívánt én-t akivé válni szeretnénk, aki túl van az eredeti problémán.

Az NLP belső átalakulás, gyengéd és egyben hatékony módot kínál arra, hogy problémáinkat, rossz szokásainkat, nem kívánt érzelmeinket vagy válságainkat lehetőségnek tekintsük eddigi létünk túllépésére. Mintha mélyen önmagunkban észrevennénk amit mindig is akartunk, csak nem tudtunk róla.

Mindannyiunk számára elérhető ez a belső teljesség, hatalmas tartalékokkal, ami belső erőnk forrása: az ÉN.

Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Gojána Zsuzsa, +36208523471, , www.gojanazsuzsa.hu